Priser

Varje vara anges inklusive moms i Svenska kronor. I kundvagnen ser man det totala priset inklusive alla avgifter så som moms, frakt och betalningar.

Betalning

Betalning sker genom vald betalningsmetod i kassan. I samarbete med Klarna erbjuder vi fakturabetalning utan avgift, kortbetalning, direktbetalning och delbetalning.

Kortbetalning

Korbetalning accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt

Moms

Alla priserna på hemsidan är angivna inklusive moms.

Orderbekräftelse

Vi skickar ut en orderbekräftelse via e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Spara alltid orderbekräftelsen tills det att du hämtat ut dina varor.

Uthämtning

Alla varor som beställs via webbshopen hämtas ut av köparen på något av våra konditorier. Uthämtning sker under öppettiderna för det konditoriet du väljer. Du kan självklart välja uthämtning vid ett senare tillfälle. Detta sker i samband med att du fyller i dina uppgifter i slutet av din beställning.

Ej uthämtade varor

Vi förbehåller oss rätten att kassera varor som inte hämtats ut inom ett dygn efter angiven uthämtningstid.

Ångerrätt

Då vi endast erbjuder färskvaror, ger vi inte någon ångerrätt efter påbörjad framställning. Medlivsmedelsprodukter, gäller heller inte Distansavtalslagen.

Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59)

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har konsumenter 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller inte för livsmedel. Alltså produkter som är helt eller delvis ätbara t.ex sockerdekorationer, färg, sockerpasta, bakverk m.m. Lagen gäller inte heller hygienartiklar med bruten förpackning. (Hygienartiklar med bruten förpackning är produkter som ska komma i direkt kontakt med livsmedel som ej går att rengöra. T.ex muffinsformar, engångsspritspåsar, tårtpapper, papperstallrikar och liknande.)

Övrig information

Utan målsmans godkännande, ingår Björkeby Hembageri AB inte avtal med personer under 18 år.
Kunder som handlar i vår webbshop, godkänner att dela sina personuppgifter för att köpet ska kunna genomföras. Informationen behandlas endast i syfte att tillgodose kundens aktuella beställning.
Uppgifterna sparas i sju (7) år, i enlighet med bokföringslagen.

Björkeby Hembageri AB
Org.nr: 559284-2727
Lundavägen 1,
175 64 Järfälla